You are here

Smart løsning forenklet
inntransporten
i eldre bygning

Leilighetsbygning
Kontor
Video
Envistar Flex

I Oslo sentrum går paradegaten Karl Johans gate gjennom byen. På Karl Johans gate 2 ble det installert fire Envistar Flex 300 med de integrerte kjøleaggregatene EcoCooler. Takket være Easy Access-konseptet var inntransporten svært enkel.

Se video om hvordan Easy Access var den perfekte løsningen for det eldre bygget på Karl Johans gate i Oslo.

 

Bygningen ble bygd i 1898, og enkelte deler av den er fredet. Aggregatene ble plassert på et loft med begrenset takhøyde. Alle aggregatmodulene ble levert oppdelt i Easy Access-utførelse.

"Energieffektiviteten til de 20 år gamle aggregatene var dårlig, og det var behov for en oppgradering. Det ble installert fire Envistar Flex 300 med de integrerte kjøleaggregatene EcoCooler på loftet. I samråd med IV Produkts selger utarbeidet vi en detaljert plan for inntransporten. Aggregatene ble levert i mindre moduler i Easy Access-utførelse." sier Antony Mukuria som er prosjektleder for Randem & Hübert AS.

Antony Mburu Kariuki Mukuria, Prosjektleder Randem & Hübert AS

Godt inneklima

I første etasje er det butikklokaler, og i de andre etasjene er det kontorer. Med EcoCooler får leietakerne et godt inneklima med komfortkjøling. Med denne løsningen var det ikke behov for kjøleinstallasjoner utendørs.

"Viftenes energiforbruk er mye lavere enn tidligere. Nå er temperaturvirkningsgraden over 82 %, noe som er mye bedre enn med de eldre aggregatene. Med EcoCooler får vi optimal kjøling av lokalene", sier Antony Mukuria

Ble transportert inn gjennom en vanlig dør med bredden 90 cm.

 

Forenkler hverdagen for installatøren

  • Skreddersydde moduler med minimale mål for å forenkle transport inn til vifterommet
  • Enklere og raskere installasjoner ved hjelp av smarte elektriske koblinger
  • Store tids- og kostnadsbesparelser

 

Mer om produktene i dette prosjektet

Tack till

 

SE FLER REFERANSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren kontorbygg | Växjö

Følg oss: