You are here

Julehilsen og åpningstider 2021

Vi oppsummerer året som har gått og ser frem til nye muligheter.

Engasjement. Oppfinnsomhet. Samarbeid. Vi synes engasjement, oppfinnsomhet og samarbeid har preget 2021. Corona-pandemien setter fortsatt sitt preg, med leveringsusikkerhet og mangel på materialer. Det har vært av stor betydning at både kunder, leverandører og medarbeider har vist stor samarbeidsvilje, engasjement og god vilje til å løse utfordringer

Vi øker omsetningen med over 10 prosent og utvider organisasjonen til 420 engasjerte medarbeidere. Uten engasjementet, oppfinnsomhet og viljen til å samarbeide, ville det vært betydelig vanskeligere å løse de ulike utfordringene vi har stått overfor det siste året. Tusen takk til dere alle!

 

Åpningstider julen 2021

Vi har stengt 2324/12, 31/12 og 6–7/1

Supporttelefon

Supporttelefon er open 23/12 og 7/1, 08:00–15:30

Automatikk: +46 470–75 89 00
Service: +46 470–75 89 99

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen snakker om at Crowds, Close contacts og Closed spaces with poor ventilation bør unngås. Se hele videoen.

 

Ventilasjon høyt på agendaen

Luft kan ikke berøres og noen ganger glemmes det hvor viktig den er. Velfungerende ventilasjon og energisparing har fått økt fokus det siste året. Pandemien har tydelig vist hvor stor betydning inneklimaet har for helse og ytelse – hjemme, på arbeidsplasser, sykehus, skoler og i andre offentlige miljøer.

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen har gjentatte ganger understreket viktigheten av å unngå dem tre C’ene: Folkemengder, Nærkontakt, Lukkede rom og dårlig ventilasjon. I tillegg gir EUs grønne giv mulighet for flere grønne investeringer: I dag står bygninger for 40 % av Europas energiforbruk. Europeiske initiativer vil fremme grønne investeringer som forbedrer energiytelsen til bygninger og det forventes dobling av renoveringstakten. Energieffektiv ventilasjon vil dermed være en nødvendighet for å redusere presset på jordens ressurser.

 

Levering av spektakulære ventilasjonsaggregater

Til tross for den urolige situasjonen rundt om i verden, har vi klart å holde høy ordreinngang og leveringssikkerhet. Noen av våre mest spektakulære luftbehandlingsaggregater har blitt levert i løpet av året.

 

 

Det største aggregatet i vårt sortiment er nå på plass i Svetruck. Den store rotoren består av 24 deler!

 

Det største aggregatet med integrert kjøling til dags dato ble levert til Titanic Belfast Museum i Belfast, Nord-Irland.

 

Vår største egenutviklede rotor – nå på plass ved Malmös nye sykehusområde.

 

Tre ulike webbinarer med tre ulike tema

Etter et vellykket webinar i 2020, ønsket vi virkelig å fortsette med det vellykkede konseptet. Dere kunder fikk muligheten til å se konsise og innholdsrike filmer som var spekket med forskjellig ventilasjonsløsninger, tekniske detaljer og utfordringer. I tillegg fikk du høre om erfaringer fra eiendomsbesittere, entreprenører og sluttbrukere. Det har vært tre ulike anledninger i løpet av året hvor vi har hatt mange engasjerte deltakere og mange interessante spørsmål og diskusjoner. Vi har allerede begynte å tenke på neste webinar - så følg med for mer informasjon til våren!

 

 

 

IV Produkt kjøper tomt for SEK 100 millioner i nytt område

I fjor investerte vi i 5 500 kvm med nye kontor- og lagerplasser, samt nye maskiner. I løpet av dette året ble det også klart at vi hadde kjøpt en tomt i det nye forretningsområdet Nylanda i Växjö.

– Det er en langsiktig investering som sikrer at IV Produkt har stor fleksibilitet for fortsatt vekst. Som administrerende direktør og leder av selskapet må jeg se fremover og det er derfor vi har kjøpt tomten. Siden 2007 har vi fire doblet omsetningen, sier Mattias Sjöberg.

Tomten, som ligger i det nye området Nylanda ute ved flyplassen i Växjö, er fire ganger større enn den vi har i dag.

– Det som gjør at vi går bra er tilliten fra kundene våre, personalets samlede kompetanse, engasjement og vår kultur i selskapet. Ventilasjonsbransjen har gjort det bra og det har gått bra for oss i år også, sier Mattias Sjöberg, administrerende direktør i IV Produkt.

Det er beregnet at den nye tomten skal være klar til bruk i 2026.

Vi ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

 

         
Ta vare på hverandre!

 

Følg oss: