You are here

IV Produkt Designer

Vi vil gjerne skape en enklere hverdag for konsulenter, installatører og entreprenører. Med vårt program IV Produkt Designer får du hjelp til prosjektering og dimensjonering av ventilasjonsaggregat.

Last ned den nyeste versjonen av
IV Produkt Designer

Logg på for å last ned den nyeste versjonen av IV Produkts produktvalgsprogram IV Produkt Designer G3 305.23.1.0

Mer om IV Produkt Designer

IV Produkt har i flere år produsert programvare som er ment som et hjelpemiddel når du skal prosjektere og dimensjonere et ventilasjonsaggregat.

IV Produkt Designer er et produktutvalgsprogram for IV Produkts ventilasjonsaggregat. IV Produkt Designer er enkelt og intuitivt. Programmet genererer aggregatskisser med mål, som kan vises tredimensjonalt eller fra ulike vinkler.

LCC, livssyklusenergikostnad
IV Produkt Designer har også et frittstående LCC-beregningsprogram.
Det gir deg muligheten til å regne ut energikostnaden for det eksisterende ventilasjonsaggregatet ditt. Et godt hjelpemiddel når du skal gjennomføre en energideklarasjon.

Du finner LCC-programmet nederst i menyen i IV Produkt Designer.

Bygg aggregatet ditt i IV Produkt Designer G3, så får du en ferdig tegning med mål, og med tekniske data som SFPv-verdier, temperaturvirkningsgrad, lyddata og mye mer.

Programmet genererer en tredimensjonal modell over ventilasjonsaggregatet, som kan importeres inn i AutoCAD, (DXF).

Beskrivelsestekst fra programmet
For hvert prosjekt som kjøres i programmet, finnes det beskrivelsestekster, AMA, som kan eksporteres til et Word-dokument. Beskrivelsesteksten er en dokumentasjon av aggregatet, og den danner grunnlaget for instruksjoner, drift og vedlikehold. Den kan også brukes til å kopiere informasjonen til prosjektbeskrivelser.

Fant du dette interessant?
Del denne siden!

 

Følg oss: