Hovedkontor stengt fra 15. juli til 4. august. Supportnummer er tilgjengelig.Les mer

You are here

IV Produkt ønsker
god sommer 2024!

Nå har snart halve 2024 passert og sommeren står for døren. Energisparing blir stadig viktigere, og i år har det vært stort fokus på utskifting av eldre ventilasjonsaggregater – en av de mest lønnsomme bærekraftsinvesteringene. Vi ser tilbake på årets høydepunkter.

 

Åpningstider sommeren 2024

Vi har stengt uke 29–31.

Ved akutte henvendelser, ring vår
vaktelefon: +46 70 – 670 88 99
 

Spart millioner kilowattimer

220 millioner bygninger i Europa anses ikke å være energieffektive, det er hele 85 % av den totale bygningsmassen. Energikrisen har ført til at flere og flere satser på energisparende tiltak i sine eiendommer, og å bytte ut eldre ventilasjonsaggregater er et av de mest effektive. Ofte ser vi store energibesparelser og dessuten en kort tilbakebetalingstid på 3–6 år.

Vi har i løpet av året møtt mange eiendomseiere, ventilasjonsinstallatører og konsulenter og diskutert mulighetene med utskifting av eldre aggregater. Innsikt om hvor stort besparingspotensialet er, har ført til mange prosjekter og millioner sparte kilowattimer.

 

Ta en rundtur i vår stand på Nordbygg 2024

I april stilte vi ut med våre siste nyheter innen energieffektiv luftbehandling på Nordbygg i Stockholm. Gikk du glipp av messen eller ønsker å gjenoppleve gamle minner, ta gjerne en titt på filmen fra vår stand!

 

 

 

Utvidelse på over 5 000 kvm påbegynt

For å imøtekomme den økende etterspørselen etter energieffektive luftbehandlingsaggregater har vi besluttet å igjen bygge ut hovedkontoret i Växjö. Vi utvider med over 5 000 kvadratmeter produksjonslokaler som skal stå ferdige i 2025.

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker alle en god sommer!

Vi vil benytte anledningen til å takke alle dere som har besøkt oss så langt i år. Deres nysgjerrighet og engasjement setter gullkant på vår hverdag. Håper vi sees igjen snart!

 

 
 

 

 

Følg oss: