You are here

Smart ventilasjonsløsning med det nye varmepumpeaggregatet ThermoCooler HP

Vi lanserer en integrert kjølevarmepumpe som både forenkler installasjonen og senker driftskostnadene.

Etter utallige beregninger, forskning, omfattende testing i felt samt nøyaktige målinger på vårt Innovation Center lanserer vi nå vårt nye aggregat ThermoCooler HP. ThermoCooler HP er en reversibel varmepumpe som fås til aggregatserien Envistar Flex.

Alle delene til den reversible varmepumpen er innebygd i en moduldel som plasseres i ventila-sjonsaggregatet. Det gjør at du får en totalløsning for oppvarming av ventilasjonsluft og komfortkjøling i ett aggregat. Ingen behov for ettervarmebatteri, shuntgrupper eller eksterne kjøleinstallasjoner, da alt er integrert i aggregatet.

 

Tilstrekkelig også om vinteren

En kald vinterdag med –20°C klarer IV Produkts aggregat med ThermoCooler HP å blåse inn tilluftstemperatur på 20°C ved en avtrekkstemperatur på 22°C uten å tilføre ettervarme. Hvis rotoren har virkningsgrad på 83%, kan kjølevarmepumpen ThermoCooler HP sammen med rotoren oppnå en tørr temperaturvirkningsgrad på over 90% eksklusiv strømmen fra kompressoren.

 

Fordeler i alle ledd

Kylvärmepumpen ThermoCooler HP transporteras in genom hiss

Transport inn. Når IV Produkt utvikler produkter, legges det stor vekt på at det skal være enkelt å transportere dem inn i bygningen. Derfor er ThermoCooler HP konstruert i en separat moduldel som går gjennom en åpning på 900mm.

 

Kylvärmepumpen ThermoCooler HP skapar enklare installationer

Installasjon. Siden hele installasjonen for kjøling og oppvarming for ventilasjonsluften er integrert i aggregatet, er det ikke behov for kostbare og plasskrevende shuntgrupper og rørledninger. Ansvaret for installasjonen bæres av én og samme leverandør.

 

Kylvärmepumpen ThermoCooler HP ger lägre driftkostnader för kyla och värme

Drift. Siden ThermoCooler HP ikke trenger avriming, får kompressorene og batteriene lengre levetid. Driftskostnadene for kjøling og oppvarming blir betydelig lavere sammenlignet med tradisjonelle installasjoner med shuntgrupper og eksterne kjøleinstallasjoner.

 

Kylvärmepumpen ThermoCooler HP skapar takytor som ökar fastighetsvärdet

Verdiøkning. Med kjølevarmepumpen ThermoCooler HP blir det frigjort areal på taket, noe som skaper en femte fasade. Taket kan brukes til en koselig terrasse med uendelige muligheter. Eiendommen blir mer attraktiv, du frigjør plass, verdien stiger og leieinntektene øker.

 

ThermoCooler HP – Integrert kjølevarmepumpe

  • 11 størrelser, luftmengde 0,25–10 m3/s
  • Lave installasjons- og vedlikeholdskostnader
  • En leverandør, ett ansvar

 

Les mer om
ThermoCooler HP


Du er kanskje også interessert i

Ny håndterminal – nye muligheter

26 April 2019

Fant du dette interessant?
Del denne siden!

 

Følg oss: