Hovedkontor stengt fra 15. juli til 4. august. Supportnummer er tilgjengelig.Les mer

You are here

Vi håper å møte deg på
VVS-dagene 2022!

Velkommen til å besøke oss på VVS-dagene, hvor vi stiller ut siste nytt innen energieffektiv luftbehandling! Arrangementet forener hundrevis av utstillende bedrifter med tusenvis av besøkende og finner sted 19.–21. oktober 2022 på Nova Spektrum i Lillestrøm.

VVS-dagene er en av bransjens viktigste møteplasser for kunnskapsdeling. Med så mange aktører samlet under samme tak, kan du på bare noen få timer få oversikt over den nyeste teknologien og samtidig få nettverk med akkurat de rette personene. Dette gjør besøket ditt til en god investering!

 

Hent din billett

Velkommen til å møte oss på stand D03-08!
Du løser inn inngangsbilletten din på forhånd online.

Hent din billett her

 

De siste produktnyhetene

VVS-dagene 2022 er den perfekte muligheten for deg til å oppleve de siste produktnyhetene våre i det virkelige liv. Våre dyktige medarbeidere er på stedet for å demonstrere innovasjonene!
 

Kunnskap om ventilasjon

Visste du at et godt inneklima forbedrer ytelsen? Eller at et nytt ventilasjonsaggregat kan bety både store kostnadsbesparelser og økt eiendomsverdi? Snakk med oss ​​for å dele verdifull kunnskap.
 

Smarte innovasjoner

Innovasjon og produktutvikling ligger i vårt DNA og på VVS-dagene vil du se eksempler på hvordan vi har gjort vårt ytterste for å gjøre hverdagen din enklere.
 


 

Møt oss på stand D03-08

Skaff deg inngangsbillett på forhånd online.

Hent din billett her

 

Følg oss: