You are here

IV Produkt ønsker
god sommer!

 

2020 har til nå vært et mildt sagt uvanlig år. Den rådende situasjonen i verden har berørt oss alle på mange vis.

I Mars måned ga vi dere et øyeblikksbilde fra IV Produkt, som fortsatt fungerte bra. Vi var godt forberedte og hadde god tilgang på materialer takket være stort lager av råmaterialer. Men det var også mørke skyer på himmelen; messer ble avlyst og vi måtte innstille personlige møter og kundeaktiviteter. Hvordan skulle dette gå?
 

Åpningstider sommeren 2020

Vi har stengt uke 29–31.

Ved akutt behov, ring
+46 070 – 670 88 99
 

 

Takket være et stort engasjement, tett samarbeid og vilje til å videreutvikle IV Produkt kunne vi stille om til mer digital kommunikasjon.
 

Siden vi ikke kunne vise frem produktnyhetene våre på Nordbyggmessen i Sverige, bygget vi istedet en egen messe-stand i vårt eget Innovation Center på vår fabrikk i Växjö. I direktesending til Norge, Sverige, Storbritannia og Tyskland fortalte vi om våre nyheter, kunnskap og erfaring innen energieffektiv luftbehandling til hundrevis deltagere.

 

I forbindelse med dette eventet lanserte vi vårt nye konsept Easy Access. Easy Access kommer til å forenkle hverdagen for mange montører og entrepenører. Med minimale mål på aggregatdelene og enkle hurtigkoplinger kan aggregatet enkelt inntransporteres inn i teknisk rom selv ved trang inntransport.

 

Tilsammen har vi lykkes å snu mange av utfordringene til noe positivt, og dette er noe vi tar med oss videre.

Som et ledd i vårt optimistiske syn på fremtiden har vi i våres sett ytterligere 5 500 kvadratmeter fabrikkareal vokse frem. Økning av areal til produksjon, lager og kontor forventes klart ved årsskiftet 2020/2021.

IV Produkts utvidelse av fabrikken 2020

Vi er i en bransje for fremtiden hvor energiøkonomisering og godt inneklima kommer til å være viktige faktorer for å bidra til en bærekraftig utvikling. Derfor velger vi å satse og investerer enda mer for fremtiden.

Vi ønsker deg en riktig god sommer! Ses igjen i høst.

 

Fant du dette interessant?
Del denne siden!

Følg oss: