You are here

IV Produkt ønsker
god sommer 2021!

Første halvdel av 2021 nærmer seg slutten, noe som betyr at sommeren og ferie nærmere seg. Vi ser tilbake på dette halve året med mange nye erfaringer og med en sterk tro på en lysere fremtid.

Mange av oss håpet og trodde sannsynligvis at pandemien som rammet verden i 2020 ville avta, men det skjedde ikke, og vi er alle fortsatt berørt av den. Konsekvensene har ikke vært enkle, men vi er veldig takknemlige for at vi har klart å drive virksomheten vår uten store forstyrrelser. Viktigheten av et godt inneklima for vårt velvære har også havnet høyere på agendaen for verdensledere. Vi håper nå at den økte vaksinasjonsgraden vil føre til at vi snart kan komme tilbake til mer normale rutiner og fremfor alt føle oss tryggere.

Vi i IV Produkt er veldig ydmyke og stolte over å si at vi har hatt et veldig bra første halvår. Behovet for et godt inneklima fortsetter å øke, og vi har sett en fortsatt sterk ordreinngang.

Åpningstider sommeren 2021

Vi har stengt uke 28–30.

Ved akutt behov, ring
+46 070 – 670 88 99
 

 

 

IV Produkt Online

Når det gjelder digital kommunikasjon, har vi utviklet oss ytterligere, og vi har gjennomført to webinarer siden årsskiftet. Under IV Produkt Online i mars fikk du være med på innvielsen av våre lokaler og se hvordan vår egen ventilasjonsløsning ser ut.

 

 

 

 

 

I mai viste vi den verneverdige skolen Sturegymnasiet i Halmstad hvor vi viste hvordan Envistar Top-enhetene våre er installert uten å påvirke bygningsmassen.

 

 

 

Ventilasjon er fremtidens bransje!

I 2019 satte vi et mål om å doble salget til SEK 2 milliarder innen 2026, og i vårt arbeid med å komme dit, har vi i år mange nye ansatte. Vi jobber i en fremtidens bransje der energisparing og godt inneklima vil være viktige faktorer for å bidra til bærekraftig utvikling. Vi leter derfor kontinuerlig etter nye ansatte som vil vokse og utvikle seg hos oss!

Med store forhåpninger om å kunne møte deg i løpet av andre halvdel av 2021, ønsker vi deg en fin sommer!

Følg oss: