You are here

IV Produkt ønsker
god sommer 2022!

Nå er vi nesten halvveis i 2022 og sommeren er her. Vi kan se tilbake på seks måneder fulle av aktiviteter.

 

Tilbake på Nordbygg-messen

I april var det endelig tid for Nordbygg og vi var med og presenterte nyheter innen energieffektiv luftbehandling. Besøkende fikk muligheten til å oppleve fordelene med våre nyeste innovative ventilasjonaggregater og vi takker for mange interessante og givende samtaler.

 

Innovation Van i Europa

Våre IV Product Innovation Vans har rullet rundt i Sverige, Tyskland, Belgia, Norge, Danmark og Storbritannia.

En av bilen utstyrt med vårt avtrekksaggregat med integrert varmepumpe EcoHeater, rullet først i Nord-Sverige. Der møtte vi flere eiendomsbesittere og borettslag.

Den andre bilen, utstyrt med vår Envistar Top-enhet med den integrerte kjølevarmepumpen ThermoCooler HP, rullet samtidig rundt i Norden og Europa og ble verdsatt og godt besøkt.

Nå er begge bilene utstyrt med Envistar Top med ThermoCooler HP og er klare for en høst med flere møter!

Åpningstider sommeren 2022

Vi har stengt uke 29–31.

Ved akutt behov, ring
+46 70 – 670 88 99
 

 

 

Nordbygg 2022

Var du ikke med på Nordbygg 2022 eller har lyst til å gjenoppleve noen av våre nyheter? I denne videoen vil du følge et besøk på standen vår, møte våre engasjerte medarbeidere og oppleve fordelene med våre nyeste innovative ventilasjonsaggregater.

 

 

 
 

 

Messer og nyheter denne høsten

IV Produkt fortsetter å vokse og vi har utvidet det siste halvåret med flere engasjerte medarbeidere i blant annet Piteå, Tyskland og Norge.

Til høsten gleder vi oss til å møte dere alle og presentere våre nyheter! Vi håper også å se deg på messene Get Nord i Tyskland, Finnbuild i Finland og VVS Dagene i Norge.

Vi ønsker dere alle en fantastisk sommer!

Følg oss: