You are here

Urbant miljø møter
landlig idyll

Hotell
Restaurant
Envistar Flex
Envistar Top
Flexomix

The Winery Hotel | Solna

The Winery Hotel er verdens første hotell med urban vingård som er sammenkoblet under ett tak. Dette er en opplevelse som er unik i sitt slag, der gjestene kan se hotellets egen vinproduksjon, spise og bo, alt med vinen i fokus. Med en arkitektur der industri møter vingård, skapes det en hyggelig, men samtidig urban følelse. Innvendig møtes den besøkende av eikefat og vinsisterner bak glassvegger og utvendig av en Brooklyn-liknende mursteinsbygning med moderne takterrasse og basseng.

Med et mål om å produsere 10 000 flasker vin per år stilles det strenge krav til inneklimaet. Det kreves at temperaturen holder et helt jevnt og kjølig nivå for lagring av vinflasker, samtidig som de åpne flatene og boområdet skal ha en behagelig temperatur for hotellgjestene, dette i kombinasjon med minimalt energiforbruk.

Envistar og Flexomix

I tråd med IV Produkts ambisjon om lavest mulig livssykluskostnad og energibruk ble ventilasjonsaggregatene tilpasset for å imøtekomme disse kravene. Til dette prosjektet ble det levert tre aggregater fra vår Envistar-serie, to Flex og en Top, samt et Flexomix-aggregat.

SE FLER REFERANSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren kontorbygg | Växjö

Følg oss: