Hovedkontor stengt fra 15. juli til 4. august. Supportnummer er tilgjengelig.Les mer

You are here

Julehilsen og åpningstider 2020

Vi oppsummerer det siste året og ser frem til nye muligheter i 2021.

Ingen kunne forvente at 2020 skulle bli som det ble. Den globale pandemien har påvirket oss alle, og fått oss til å arbeide og sosialisere på helt nye måter.

For oss i IV Produkt har det til tross for omstendighetene gått bra. Takket være en fortsatt sterk tillit fra dere kunder har vi hatt god vekst i salget sammenlignet med 2019. Godt samarbeid og planlegging mellom ansatte har også betydd at både produksjonshastighet og leveringssikkerhet har holdt samme høye nivå som i fjor. I tillegg har vi etter planen gjennomført en stor utvidelse av produksjons- og kontorlokaler. Her vil vi ha en digital innvielse i vår.

I løpet av året har vi byttet til en ny digital måte å kommunisere på. Fysiske samlinger som messer ble kansellert eller utsatt og erstattet med webinarer eller videosamtaler. Tusen takk til alle dere som har møtt oss online i år, og vi håper å se deg igjen snart!

 

Digitale møter og en kommende innvielse

Siden vi ikke kunne vise frem produktnyhetene våre på Nordbyggmessen i Sverige, bygget vi istedet en egen messe-stand i vårt eget Innovation Center på vår fabrikk i Växjö. I direktesending til Norge, Sverige, Storbritannia og Tyskland fortalte vi om våre nyheter, kunnskap og erfaring innen energieffektiv luftbehandling til hundrevis deltagere.

I februar 2021 vil vi ha en digital innvielse av våre nye produksjons- og kontorlokaler. Innvielsen vil være fullpakket med nyttig informasjon og kunnskap for deg som er interessert i smarte ventilasjonsløsninger, energibesparelser og bærekraftige investeringer. Vi er nysgjerrige på dine erfaringer, spørsmål og tanker, og vil derfor avslutte arrangementet med et live-panel.

Følg oss på våre sosiale kanaler for informasjon om arrangementet:

 

Nytt konsept for enkel inntransport

I forbindelse med eventet i april 2019 lanserte vi vårt nye konsept Easy Access. Easy Access kommer til å forenkle hverdagen for mange montører og entrepenører. Med minimale mål på aggregatdelene og enkle hurtigkoplinger kan aggregatet enkelt inntransporteres inn i teknisk rom selv ved trang inntransport.

Oppleve konseptet

Ventilasjon – en grønn og bærekraftig investering

Ventilasjon – en grønn og bærekraftig investering

I 2020 ble det stadig mer aktuelt å markere viktigheten av god ventilasjon. Ikke minst for å forhindre spredning av smitte, men også for å bidra til FNs 17 globale mål for bærekraftig utvikling – Agenda 2030.

Da Agenda 2030 ble definert var det med utgangspunkt i tre dimensjoner – samfunnsmessig, miljømessig og økonomisk. Mange tror det er kostbart å ta bærekraftige beslutninger, men ventilasjon er faktisk en grønn investering som går hånd i hånd med både lønnsomhet og helse.

Les mer

 

 

 

Åpningstider julen 2020

Vi har stengt 23–26/12, 31/12, 1/1 og 4–6/1.

Supporttelefon

Support telefon er open 23/12 og 4–5/1, 08:00–16:30 

Automatikk: +46 470–75 89 00
Service: +46 470–75 89 99

 

 

God jul og Godt nytt år ønskes fra oss på IV Produkt!

 

 

 

God jul og Godt nytt år ønskes fra oss på IV Produkt!

 

         
Ta vare på hverandre!

 

Følg oss: