You are here

Julehilsen og åpningstider 2020

Vi oppsummerer det siste året og ser frem til nye muligheter i 2021.

Ingen kunne forvente at 2020 skulle bli som det ble. Den globale pandemien har påvirket oss alle, og fått oss til å arbeide og sosialisere på helt nye måter.

For oss i IV Produkt har det til tross for omstendighetene gått bra. Takket være en fortsatt sterk tillit fra dere kunder har vi hatt god vekst i salget sammenlignet med 2019. Godt samarbeid og planlegging mellom ansatte har også betydd at både produksjonshastighet og leveringssikkerhet har holdt samme høye nivå som i fjor. I tillegg har vi etter planen gjennomført en stor utvidelse av produksjons- og kontorlokaler. Her vil vi ha en digital innvielse i vår.

I løpet av året har vi byttet til en ny digital måte å kommunisere på. Fysiske samlinger som messer ble kansellert eller utsatt og erstattet med webinarer eller videosamtaler. Tusen takk til alle dere som har møtt oss online i år, og vi håper å se deg igjen snart!

 

Digitale møter og en kommende innvielse

Siden vi ikke kunne vise frem produktnyhetene våre på Nordbyggmessen i Sverige, bygget vi istedet en egen messe-stand i vårt eget Innovation Center på vår fabrikk i Växjö. I direktesending til Norge, Sverige, Storbritannia og Tyskland fortalte vi om våre nyheter, kunnskap og erfaring innen energieffektiv luftbehandling til hundrevis deltagere.

I februar 2021 vil vi ha en digital innvielse av våre nye produksjons- og kontorlokaler. Innvielsen vil være fullpakket med nyttig informasjon og kunnskap for deg som er interessert i smarte ventilasjonsløsninger, energibesparelser og bærekraftige investeringer. Vi er nysgjerrige på dine erfaringer, spørsmål og tanker, og vil derfor avslutte arrangementet med et live-panel.

Følg oss på våre sosiale kanaler for informasjon om arrangementet:

 

Nytt konsept for enkel inntransport

I forbindelse med eventet i april 2019 lanserte vi vårt nye konsept Easy Access. Easy Access kommer til å forenkle hverdagen for mange montører og entrepenører. Med minimale mål på aggregatdelene og enkle hurtigkoplinger kan aggregatet enkelt inntransporteres inn i teknisk rom selv ved trang inntransport.

Oppleve konseptet

Ventilasjon – en grønn og bærekraftig investering

Ventilasjon – en grønn og bærekraftig investering

I 2020 ble det stadig mer aktuelt å markere viktigheten av god ventilasjon. Ikke minst for å forhindre spredning av smitte, men også for å bidra til FNs 17 globale mål for bærekraftig utvikling – Agenda 2030.

Da Agenda 2030 ble definert var det med utgangspunkt i tre dimensjoner – samfunnsmessig, miljømessig og økonomisk. Mange tror det er kostbart å ta bærekraftige beslutninger, men ventilasjon er faktisk en grønn investering som går hånd i hånd med både lønnsomhet og helse.

Les mer

 

 

 

Åpningstider julen 2020

Vi har stengt 23–26/12, 31/12, 1/1 og 4–6/1.

Supporttelefon

Support telefon er open 23/12 og 4–5/1, 08:00–16:30 

Automatikk: +46 470–75 89 00
Service: +46 470–75 89 99

 

 

God jul og Godt nytt år ønskes fra oss på IV Produkt!

 

 

 

God jul og Godt nytt år ønskes fra oss på IV Produkt!

 

         
Ta vare på hverandre!

 

Fant du dette interessant?
Del denne siden!

Følg oss: