You are here

Fordeler med IV Produkt Cloud

IV Produkt Cloud hjelper deg å holde oversikt på dine ventilasjonsaggregat uansett hvor du befinner deg i verden.

Skytjenesten forenkler service, support og igangkjøring, og du kan enkelt koble til med pc, smarttelefon eller nettbrett. I denne artikkelen viser vi noen eksempler på hvordan IV Produkt Cloud kan hjelpe til i hverdagen.
 

IV Produkt Cloud

 

Se flere av fordelene med skytjenesten IV Produkt Cloud i denne videoen.

 

EKSEMPEL 1:

Styring av luftmengde med CO2-sensorer

Under igangkjøring av et ventilasjonsaggregat fra IV Produkt ringer servicetekniker Peter IV Produkt sin support for å få hjelp til montering av en CO2-sensor. Kunde ønsker at luftmengden skal øke ved en CO2-verdi på over 800 ppm. Aggregatet er ikke bestilt med den løsningen, men serviceteknikeren har forberedt dette ved å montere en sensor.

IV Produkt Cloud fungerer parallelt med et SD-system

Aggregatet er koblet til et SD-system og til internett, men foreløpig ikke til IV Produkt Cloud. SD-systemet er byggets eget system for byggautomatisering, noe som ikke er tilgjengelig for IV Produkt. IV Produkt Cloud jobber parallelt med et SD-system, og ved samtidig å koble til IV Produkt Cloud kan support enkelt koble seg til aggregatet og hjelpe serviceteknikeren med CO2-sensoren.

Servicetekniker legger inn aggregatets ordrenummer og IV Produkt support kobler seg til og legger raskt inn funksjonen.

Takket være tilkoblingen til IV Produkt Cloud kunne funksjonen for CO2-stryring av luftmengden enkelt aktiveres.
 

Exempel 2:

Senke temperaturen på kontoret via ventilasjonsaggregatet

I et kontorbygg føler Anna og hennes kollega at det er for varmt. Hun ringer serviceselskapet for å be dem komme innom og senke temperaturen.

Serviceteknikeren Peter er hos en kunde på andre siden av byen og rekker ikke å komme på besøk samme dag. De vet at ventilasjonsaggregatet ble koblet til IV Produkt Cloud i fjor.

Peter kobler seg til aggregatet via smarttelefonen sin og gjør noen justeringer som senker temperaturen og forbedrer inneklimaet på kontoret.

Ventilasjonsaggregatet kan suppleres med den integrerte kjølemaskinen EcoCooler eller kjølevarmepumpe ThermoCooler HP for komfortkjøling og tilleggsvarme.

Enkelt å ha kontroll på aggregatene og planlegge filterbytte

Via IV Product Cloud ser han også at det er på tide å skifte filter og avtaler sammen med Anna en time for å utføre dette.

Med IV Produkt Cloud ble prosessen med å senke temperaturen i bygget gjort rask og smidig. I tillegg kunne serviceteknikeren se at filtrene måtte skiftes for å opprettholde samme effektivitet i aggregatet.
 

Eksempel 3:

Eiendomsbesitter kobler på alle ventilasjonsaggregater

Niklas Granström ved LEJE Fastigheter AB i Stockholm forteller at de bruker IV Produkt Cloud på alle sine eiendommer. Han fortsetter:

”Ved hjelp av IV Produkt Cloud kan vi overvåke temperaturer, utføre sommer- og vinterdriftstilfeller, vi optimerer driftstider og overvåker filtre med mer.”

IV Produkt Cloud sparer oss mye tid sier Niklas, vi slipper å reise ut på alle oppgavene som kommer inn:

”Vi kan også utbedre 8 av 10 feil eller alarmer som kommer inn uten å fysisk måtte reise ut til alle eiendommen. Det sparer oss for mye tid.”

Mange fordeler med IV Produkt Cloud

Som du har lest i eksemplene ovenfor, er det mange fordeler med IV Produkt Cloud, både for installatører og sluttkunder. Her er noen av dem:

Fordeler for installatører

  • Økt produktivitet og fleksibilitet
  • Mulighet for fjernstøtte fra IV Product
  • Tids- og kostnadsbesparelser (unngå å gå ut til aggregatet)
  • Miljøvennlig
  • God kundeopplevelse

Fordeler for sluttkunder

  • Rask hjelp og god service
  • Overvåk og juster verdier (f.eks. temperaturgjenvinningsgrad eller gjenvunnet energi)
  • Sikker og kryptert tilkobling

Smart skytjeneste – lett å komme i gang

IV Produkt Cloud Free

IV Produkt Cloud finnes i en helt gratis versjon, IV Produkt Cloud Free, hvor du kan se aggregatets flytbilde og kvittere ut alarmer.

IV Produkt Cloud Service+

Bare når du trenger full tilgang til å endre kontrollfunksjoner eller justere verdier, trenger du å oppgradere til Service+. For å lette idriftsettelse av ventilasjonsaggregatet er den første måneden IV Product Cloud Service+ alltid gratis og inkludert i aggregatet.

Digital Wallet

Hvis du har flere aggregater, kan du også opprette din egen gratis konto kalt Digital Wallet. Der kan du enkelt administrere aggregatene dine og bytte mellom abonnementene Gratis og Service+ i henhold til behov.
 

 

Les mer om IV Produkt Cloud

 

 
 

Free

 

 
 
 

Følg oss: