Hovedkontor stengt fra 15. juli til 4. august. Supportnummer er tilgjengelig.Les mer

You are here

Behagelig inneklima
hele døgnet

Leilighetsbygning
Kontor
EcoCooler kjøleaggregat
Home Concept FTX

ICON | Växjö

Växjö, Europas grønneste by, vokser så det knaker. Midt i arenabyen stikker det nye landemerket ICON opp, og det blir byens høyeste bygning. Bygningen rommer blant annet 250 leiligheter, 4500 m2 med kontorer, leilighetshotell, skole for 500 elever og skybar. Totalt er bygningen på 37 000 m2.

Vi har levert alle ventilasjonsaggregatene til det nye landemerket, hvorav de fleste har det integrerte kjøleaggregatet EcoCooler. Til leilighetene leverte vi aggregater fra vårt godt dokumenterte Home Concept for leilighetsbygg. Siden vi tilbyr et bredt sortiment, kunne størrelsene tilpasses etter de ulike behovene i bygningen.

I innledende fase av prosjektet ble vår løsning sammenlignet med et alternativ med fjernkjøling. Kostnadsbesparelsen med EcoCooler var stor, først og fremst for driften av aggregatene. En stor grunn til besparelsene var at installasjonen for kjøling ble integrert i ventilasjonsaggregatene. Alternativet med separate isvannsmaskiner ville ført til kostbare og plasskrevende shuntgrupper og rør.

EcoCooler-installasjonen frigjorde også areal på taket, som kunne brukes til en terrasse og skybar med utsikt over byen. Smart installasjon gir nye muligheter.

 

Resultat

  • Mulighet til å utnytte taket
  • Betydelig lavere driftskostnad enn med fjernkjøling
  • Lav monteringskostnad

 

Eiendomsinnehaver: APP Properties, Entreprenør: Ömangruppen Projekt

 

Andre leser: Smart ventilation skapar nya möjligheter

 

SE FLER REFERANSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren kontorbygg | Växjö

Følg oss: