You are here

Titanic Belfast holder
luksusskipets skjebne i live

Museum
EcoCooler kjøleaggregat
Flexomix

Titanic Belfast – Belfast, Storbritannia

Titanic Belfast er en spektakulær og imponerende bygning i seks etasjer. Arkitekturen minner om fire skip som deler seg fra hverandre. Her får de besøkende en reise i Titanics historie og byen Belfast da skipet ble bygd, faktisk på samme sted som museet står i dag. Ved hjelp av rekonstruksjoner i full skala og spesialeffekter får de besøkende følge fartøyets skjebne gjennom ni ulike gallerier.

Det kostet rundt 100 millioner euro å bygge museet. Det rommer også gallerier for midlertidige utstillinger, en bankettsal med plass til 1000 gjester, forretningslokaler, restauranter, kafeer, konferanselokaler og mye mer.

 

Flexomix med EcoCooler

 

Ved bestilling av ventilasjonsaggregat til Titanic Belfast, var hovedkravet at de måtte klare å holde samme temperatur og fuktighet i luften året rundt. Dette fordi museet har mange gamle originale gjenstander fra Titanic som de ønsket å bevare. De måtte altså ikke påvirkes av miljøet i bygningen. I tillegg var det krav til minimal installasjonsflate, samtidig som aggregatene skulle være energieffektive og ha høy ytelse.

Bestilleren valgte aggregater fra den modulbaserte serien Flexomix. Noen av aggregatene har det integrerte kjøleaggregatet EcoCooler. Driftspersonalet ved Titanic Belfast har skrytt mye av løsningens effektivitet.

SE FLER REFERANSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren kontorbygg | Växjö

Følg oss: