You are here

Aggregatbytte sparer
hundretusentalls kWh per år

Kontor
Video
Envistar Flex

Södra Skogsägarna, Växjö

Ved Södra Skogsägarnas hovedkontor i Växjö gjennomføres et energirenoveringsprosjekt der alle ventilasjonsaggregat byttes ut. Det fører til at skogindustrikonsernet sparer hundretusentalls kWh per år. I tillegg forbedres inneklimaet i bygningen på 12 000 m².

Se filmen om hvordan aggregatbyttet hos Södra bidrar til å spare hundretusentalls kWh per år.

 

Godt inneklima

Eiendomssjef Daniel Fredriksson så et stort potensial i en ny ventilasjonsløsning, og han er svært fornøyd med resultatet. Allerede etter at det første aggregatet ble installert i etappe én, merket vi en reduksjon i energiforbruket.

– Når alle aggregatene er byttet ut, sparer vi hundretusentalls kWh per år. Og vi kommer til å få et bedre inneklima for medarbeiderne, sier han.

Eiendomssjef Daniel Fredriksson hos Södra Skogsägarna er veldig fornøyd med resultatet av prosjektet – både når det gjelder energibesparelser og forbedret inneklima.

Energieffektive aggregat

Totalt tre Envistar Flex-aggregat skal installeres av Service & Klimat. Aggregatene løftes ned gjennom taket, modul for modul, og monteres på stedet.

– Vi valgte IV Produkts aggregat fordi de er energieffektive. De har gode og kompakte dimensjoner, noe som passer perfekt for oss i dette prosjektet, siden det finnes et eksisterende teknisk rom der de måtte passe, sier Joakim Sjösten, administrerende direktør for Service & Klimat AB.

 

Service & Klimat AB utfører byttet til en energieffektiv løsning. Stefan Olander (til venstre) er prosjektleder, og Joakim Sjösten er administrerende direktør.

 

Resultat

  • Energieffektive ventilasjonsaggregat.
  • Besparelser på hundretusentalls kWh per år.
  • Bedre inneklima for medarbeiderne på kontoret.
  • Kompakte og servicevennlige aggregat.
  • Gode serviceområder. Slipper små enheter spredt ut på et stort loft.

Vil du bytte ut et eldre ventilasjonsaggregat?

Be om offert

 

Mer om produktene i dette prosjektet

Takk til:

 

SE FLER REFERANSER

EQ Building | Bristol
Kvarteret Skomakaren kontorbygg | Växjö

Følg oss: